Informácie na telefónnom čísle 0948 399 388
Zákaznícka zóna

Cukrár
5* 5 hodnotení

Vybrať termín

Cukrárstvo je umenie i veda. Len správnou kombináciou kvalitných surovín a tradičných techník dokážete pripraviť prvotriedne dezerty. Rozhodli ste sa robiť radosť aj ostatným a túžite po vlastnej prevádzke? Všetky dôležité postupy, vďaka ktorým sa stanete kvalifikovaným cukrárom, sa naučíte na kurze akreditovanom Ministerstvom školstva SR.

Čo vás na kurze čaká?
280-hodinový kurz je rozdelený na teoretickú a praktickú časť.

Teoretickú časť tvorí 60 hodín, prebieha v skupinovej forme počas 3 víkendov. Ak vám viac vyhovuje samoštúdium, lektor vám bude k dispozícii na konzultácie. Naučíte sa pripravovať múčniky, rôzne základy ciest na výrobu pečených i nepečených cukrárenských výrobkov a rôznych špecialít, napríklad aj zmrzlín. Získate základy normovania pri príprave všetkých predpísaných výrobkov.

Praktickú časť tvorí zvyšných 220 hodín kurzu, kedy si teoretické znalosti vyskúšate v cukrárenskej výrobe. Prax prebieha od pondelka do piatka. Prevádzky sa snažíme vyberať tak, aby ste praxovali čo najbližšie vášmu bydlisku.

Ak ste si vybrali termín v Bratislave a už je obsadený, stále môžete absolvovať teoretickú časť, no prax vieme zabezpečiť už len mimo Bratislavy. Ozvite sa nám a dohodneme sa na detailoch.

Rozsah kurzu
280 hodín (vrátane povinnej praxe)

Čo získate absolvovaním kurzu?
Po ukončení teoretickej a praktickej časti získate osvedčenie, ktoré slúži ako doklad o odbornom vzdelaní.

Kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva SR a osvedčenie je vydané podľa §14 ods. 9 zákona č. 568/2009 Z.z. o celoživotnom vzdelávaní.

Doklad môžete predložiť budúcemu zamestnávateľovi alebo pri zakladaní živnosti podľa podmienok Slovenskej živnostenskej komory.

Ide o typ viazanej živnosti, kedy je okrem splnenia podmienok prevádzkovania živnosti potrebné splniť podmienky odbornej spôsobilosti. Viac informácii nájdete na stránke Ministerstva vnútra SR.


Ostaňme v kontakte aj na Facebooku
Pravidelne dokumentujeme atmosféru na kurzoch, ako to u nás vyzerá a čím Agentúra Jaspis práve žije.

Čo na kurz hovoria absolventi?

Mária Lujza Baňovičová

5*

Obsah kurzu z teórie bol dostačujúci. Výborný odborný prístup lektorky, zodpovedané otázky, som spokojná :) Kurz by som odporučila známym. Zodpovedal mojim potrebám, obsahoval dostatočné množstvo informácií

Dagmar Húdeková

5*

Obsah blokov bol dobre rozdelený. Lektorka bola veľmi ústretová, mala prehľad vo všetkých oblastiach cukrárenstva. Kurz by som odporučila.

Mgr. Mária Valigurská

5*

Rozvrhnutie tém a blokov mi vyhovovalo, nemenila by som to. Lektorku chválim za prípravu, aktuálnosť tém, príbehy z praxe. Mala veľmi ľudský prístup. Kurz by som odporučila, lebo splnil moje predstavy. Lepšie sa orientujem v cukrárskej téme a dá človeku nový pohľad na veci. Hlavne hygienu! Kurz bol veľmi prínosný.

Celkovo 3 recenzií

Aktuálne termíny

Cukrár

Kurz - po teórií prax
11. 01. 2020 - 16. 04. 2020 (kalendár)
lektor: Katarína Rothmajerová (detail)
mesto: Košice (mapa)

prihlásiť sa (490,00 €)

6 voľných miest

Kurz - po teórií prax
11. 01. 2020 - 16. 04. 2020 (kalendár)
lektor: PaedDr. Edita Pappová (detail)
mesto: Bratislava (mapa)

prihlásiť sa (490,00 €)

4 voľné miesta

Individuálne termíny

Individuálny termín - od januára 2020
termín dohodou
lektor: Ing. Mária Križanová (detail)
mesto: Slovensko (mapa)

prihlásiť sa (675,00 €)

3 voľné miesta

Individuálny termín - od januára 2020
termín dohodou
lektor: Katarína Rothmajerová (detail)
mesto: Košice (mapa)

prihlásiť sa (675,00 €)

3 voľné miesta

Mohlo by Vás zaujímať

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.